el
  • en
  • el
el
  • en
  • el
el
  • en
  • el

7pm Συμβουλές Φροντίδας 

 

Τα δερμάτινα κοσμήματα 7pm Leather Jewels  είναι χειροποίητες δημιουργίες βασισμένες στα αυθεντικά σχέδια της σχεδιάστριας Μαρίνας Παναγιωτούλια.

 

Φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας δέρματα , σε συνδυασμό με συνθετικά υλικά - κορδόνια, kaotsouk κ.λπ. , τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τη χρήση στην παραγωγή ενδυμάτων.

 

Στα σκουλαρίκια 7pm χρησιμοποιούμε ασήμι 925ο για να μπορείτε να χαρείτε τα αγαπημένα σας κοσμήματα χωρίς το φόβο να σας δημιουργήσουν δερματικά προβλήματα.

 

Ακολουθώντας τις εξειδικευμένες συμβουλές φροντίδας μας, θα διατηρείτε τα αγαπημένα σας 7pm δερμάτινα κοσμήματα σε άριστη κατάσταση χωρίς ιδιαίτερο κόπο .

 

Για να  διατηρήσετε τα κοσμήματα 7pm σαν καινούρια αποφύγετε την άμεση και συνεχή έκθεση στο ηλιακό φως, το νερό, την υγρασία και γενικότερα, σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας.

 

Αποθηκεύστε τα σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από νερό, χημικά, αρώματα  και καλλυντικά.

 

Όλα τα φυσικά υλικά ενδέχεται να παρουσιάσουν στην εμφάνισή και το σχήμα τους, μικρές αποκλίσεις, γεγονός που καθιστά κάθε αντικείμενο μοναδικό και τονίζει τον χειροποίητο χαρακτήρα του. 

 

Άλλωστε το δέρμα δείχνει υπέροχο και προσφέρει πολλά οφέλη –από το στυλ, την άνεση, το μικρό του βάρος , την ποικιλία χρωμάτων του και πολλά άλλα. Κάθε δέρμα είναι μοναδικό, οπότε οποιεσδήποτε ιδιαιτερότητες θεωρούνται χαρακτηριστικές της φυσικής γοητείας του δέρματος.

Δέρματα

Το δέρμα είναι το βασικό στοιχείο στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση των κοσμημάτων 7pm. Τα σχέδια των κοσμημάτων 7pm ενισχύονται από την ποιότητα και την εξειδικευμένη γνώση πίσω από την χειροτεχνική παραγωγή δερμάτων στην Ελλάδα.

 

Διαμορφώνουμε τα δέρματα μας σε βυρσοδεψεία της Ελλάδος, γνωστά για την παροχή δέρματος στους μεγαλύτερους οίκους μόδας πολυτελείας, εδώ και δεκαετίες.

Οι τεχνίτες δέρματος  δεν αναγνωρίζονται μόνο για την εμπειρία τους στο φινίρισμα, αλλά και για τις οικολογικές τους δεσμεύσεις και την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων.

 

Τα δέρματα που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας και είναι υποπροϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων.

 

Μεταλλικά μέρη

 

Τα μεταλλικά μας στοιχεία είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά και υπoαλλεργικά υλικά. Τα υποαλλεργικά μεταλλικά στοιχεία, είναι τα μέταλλα τα οποία δεν περιέχουν Νικέλιο ή Μόλυβδο.

 

Τα μεταλλικά εξαρτήματα και στοιχεία που χρησιμοποιούμε στα κοσμήματα 7pm είναι από μπρούντζο. Ο μπρούντζος είναι ένα απόλυτα ασφαλές μέταλλο , είναι υποαλλεργικό κράμα και δεν περιέχει μόλυβδο.


Οδηγός φροντίδας κοσμημάτων  - Περιποίηση δέρματος

Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό, για να τα διατηρείτε τα κοσμήματα 7pm σαν καινούργια, αποφύγετε την άμεση και συνεχή έκθεση στον ήλιο, στο νερό, στην υγρασία και γενικότερα, σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας. Φυλάσσετε τα σε σκιερό και ξηρό αποθηκευτικό χώρο μακριά από χημικά και καλλυντικά.

• Θυμηθείτε να αφήσετε να στεγνώσουν το άρωμα σας, τα προϊόντα μακιγιάζ  και τα προϊόντα των μαλλιών σας  εντελώς πριν φορέσετε τα δερμάτινα κοσμήματα 7pm.

 

• Το δέρμα είναι ευαίσθητο στην απορρόφηση λιπών και λαδιών. Φροντίστε να έχετε πάντα καθαρά και στεγνά χέρια πριν φορέσετε τα δερμάτινα κοσμήματα 7pm.

 

• Κρατήστε το κόσμημα σας μακριά από άμεσες πηγές φωτός και θερμότητας.

 

  Προσοχή να μην βραχεί το δέρμα.

 

• Μη χρησιμοποιείτε νερό ή άλλο διάλυμα καθαρισμού. Τα δερμάτινα κοσμήματα 7pm δεν πλένονται.

 

• Πρέπει να αποφεύγεται  η υγρασία και η βροχή.  Θυμηθείτε ότι το δέρμα είναι ένα μεταβλητό υλικό, εάν βραχεί μπορεί να συρρικνωθεί.

 

Τips: Ωστόσο εάν το κόσμημα 7pm σας βραχεί, σκουπίστε την υπερβολική υγρασία με ένα μαλακό, ανοιχτόχρωμο πανί και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το φως του ήλιου ή το καλοριφέρ.

• Σε περίπτωση που δημιουργήσετε λεκέ, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ,η ομάδα 7pm είναι πρόθυμη να σας προτείνει λύσεις για το αγαπημένο σας κόσμημα.

 

Αποθηκεύστε τα 7pm δερμάτινα Κοσμήματα

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Το δέρμα όπως το ανθρώπινο δέρμα χρειάζεται φυσικό αέρα για να αναπνέει. Επιλέξτε να αποθηκεύσετε τα μοναδικά 7pm δερμάτινα κοσμήματα σας τυλιγμένα σε μαλακό ανοιχτόχρωμο πανί , σακούλα σκόνης ή και σε μια μαξιλαροθήκη. - χρησιμοποιήστε μια φυσική αναπνεύσιμη ίνα όπως το βαμβάκι. Αποθηκεύστε τα σε κουτιά από χαρτόνι. 

 

• Όταν δεν φοράτε το 7pm αξεσουάρ σας είναι καλό να αποθηκεύεται το κάθε ένα ξεχωριστά.

 

• Φροντίστε το δερμάτινο αξεσουάρ σας να μην έρχεται σε επαφή με άλλα υλικά κατά την περίοδο αποθήκευσης, για να μειώσετε τον κίνδυνο μεταφοράς χρώματος και να διατηρήσετε το ειδικό φινίρισμα.

 

•Μην αποθηκεύετε τα δερμάτινα αξεσουάρ 7pm για μεγάλο χρονικό διάστημα σε πλαστικό.

• Τα κοσμήματα 7pm τα οποία έχουν κορδόνια ή αλυσίδες στο λαιμό , μπορούν εύκολα να κρεμαστούν σε κρεμάστρες μέσα στην ντουλάπα σας, όπως ακριβώς κρεμάτε τα αγαπημένα σας ρούχα.

 

 

 

Tip
Κρεμάστε τα Κοσμήματα 7pm στην ντουλάπα σας .

 

Με τον τρόπο αυτό θα έχετε την χαρά να τα βλέπετε καθημερινά, να επιλέγετε το αγαπημένο σας ρούχο και να προσθέτεται το ανάλογο δερμάτινο 7pm αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας.

 

• Παρακαλώ σημειώστε ότι: σχέδια τα οποία η μορφή έχει δοθεί εξ ολοκλήρου από δέρμα προτείνουμε να μην τα κρεμάτε , είναι προτιμότερο να τα αποθηκεύεται σε οριζόντια θέση σε ένα συρτάρι ή σε ένα χάρτινο κουτί .

 

Με αυτό τον τρόπο αποθήκευσης και με την φροντίδα σας, γνωρίζουμε  ότι τα δερμάτινα χειροποίητα κοσμήματα 7pm θα διατηρήσουν το σχήμα, το χρώμα , την αρχική μορφή τους για πολλά χρόνια.