el
  • el
  • en
el
  • el
  • en
el
  • el
  • en

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ GDPR

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Εταιρεία μέσω του δικτυακού τόπου www.7pm.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα των χρηστών όπως όνομα, επώνυμο, διευθύνσεις, τηλέφωνα, emails, ηλικία, φύλλο κλπ κατά τη διαδικασία εγγραφής ή κατά τη διαδικασία εισαγωγής των στοιχείων σας για τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας σας ή με τη μορφή ερωτηματολογίων, διαγωνισμών. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία δεσμεύεται για την καλόβουλη χρήση αυτών πάντα με σκοπό την διεκπεραίωση, προώθηση και βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές. Πρόσβαση στα δεδομένα αυτά έχουν μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της Εταιρείας και συνεργάτες της Εταιρείας που σκοπό έχουν την εκτέλεση εργασιών για την ικανοποίηση των επιθυμιών και των παραγγελιών σας και πάντοτε διασφαλίζοντας ότι αυτά δεν πρόκειται να επεξεργαστούν παράνομα. Σε καμία περίπτωση η χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/καταναλωτών δεν προορίζεται προς δημοσίευση, ενοικίαση ή πώληση σε τρίτους παρά μόνο στις περιπτώσεις ίδιας αίτησή σας ή δικαστική παραγγελία ή απόφασης άλλης δημόσιας αρχής. Ανά πάσα στιγμή ο χρήστης έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης ή/και αντίρρησης με την περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάση της νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, και λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο και τη φύση του διαδικτύου, η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο χρήστης/επισκέπτης του δικτυακού τόπου www.7pm.gr , των υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων αυτού, στα οποία προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία μας και ο ιστότοπος www.7pm.gr είναι πλήρως εναρμονισμένοι με βάση τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (άρθρο 11 ν. 2472/1997).

GDPR (General Data Protection Regulation)

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων [Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 . Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθορίζει μέτρα που θα πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των προσωπικών δεδομένων. Καθορίζεται ο τρόπος με τον οποίο οι οργανισμοί θα διαχειρίζονται τα δεδομένα των υπαλλήλων, πελατών και συνεργατών τους και αφορά όλα τα πρόσωπα που διαμένουν στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Ζώνη (Economic European Area – EEA).

Ως προσωπικά δεδομένα θεωρείται κάθε τύπος πληροφορίας που μπορεί, άμεσα ή έμμεσα, να ταχτοποιήσει ένα πρόσωπο ανεξάρτητα με το εάν σχετίζεται με την προσωπική, επαγγελματική ή δημόσια ζωή του. Μπορεί να είναι ένα όνομα, μια φωτογραφία, μια διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τραπεζικά δεδομένα, λεπτομέρειες επαγγελματικής απόδοσης, αγορές, ΑΦΜ, εκπαίδευση, όνομα χρήστη ή ip διεύθυνση ηλεκτρονικού υπολογιστή και πολλά άλλα.

- Ο πελάτης χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας συναινεί και αυτομάτως εξουσιοδοτεί την 7pm.gr μέσω των συστημάτων που διαθέτει (φόρμα παραγγελιών, φόρμες newsletter, κλπ) να συλλέγει τα προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται (e-mail, ονοματεπώνυμο, κλπ) για την ολοκλήρωση της ενέργειας που επιθυμεί ο πελάτης. Η συναίνεση και η εξουσιοδότηση δίνεται αυτόματα από το σχετικό "check box" στις διάφορες φόρμες - αιτήσεις που υπάρχουν στην παρούσα ιστοσελίδα ή σε πεδία που θα δηλώσει ο πελάτης αυτοβούλως τα στοιχεία του (πχ καταχώρηση του e-mail σε φόρμα newsletters).

- Η παρούσα ιστοσελίδα διατηρεί και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη όσο καιρό ο πελάτης παραμένει "ενεργός πελάτης".

- Η παρούσα ιστοσελίδα ΔΕΝ κοινοποιεί τα δεδομένα που διατηρεί σε τρίτους παρά μόνο σε ανώτατες εισαγγελικές ή αστυνομικές αρχές αν και εφόσον αυτά ζητηθούν με επίσημο και νόμιμο τρόπο.

- Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να διαγράψει τα δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην 7pm.gr εφόσον αποστείλει e-mail στο sales@7pm.gr ζητώντας την συγκεκριμένη ενέργεια. Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από το δηλωμένο e-mail του ιδιοκτήτη που έχει καταχωρηθεί στην έναρξη της συνεργασίας του πελάτη με την 7pm.gr. Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει διαγραφή των στοιχείων του θα πρέπει να γνωρίζει ότι βάσει φορολογικού νόμου της Ελλάδος τα στοιχεία που είναι αποθηκευμένα στο σύστημα τιμολόγησης της 7pm.gr. ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. Θα διαγραφούν από το παρόν site αλλά δεν μπορούν να διαγραφούν από το σύστημα τιμολόγησης.

- Κατά την είσοδο του πελάτη στο παρόν site καταγράφεται δυναμικά και αυτόματα η IP του στα logs του server η οποία αξιοποιείται εσωτερικά ΜΟΝΟ για στατιστικούς λόγους (μηνιαίες επισκέψεις πελατών, χώρα προέλευσης, κλπ).

- Σε περίπτωση κακόβουλης ενέργειας (ή έστω υπόνοιας) κατάχρησης IP από τρίτους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες (spam, hacking, Κλπ), ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα την ή τις IP διευθύνσεις ή ολόκληρο εύρος διευθύνσεων (mask).

- Η πλοήγηση από κατηγορία σε κατηγορία ή σε υποσέλιδα στο παρόν site γίνεται με εσωτερικούς υπερσυνδέσμους (links). Σε περίπτωση (εάν και εφόσον χρειαστεί) που ο επισκέπτης μεταφέρεται σε εξωτερικό site τρίτου με προβληματικό ή αλλοιωμένο περιεχόμενο την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης ή διαχειριστής του τερματικού site και όχι η 7pm.gr