el
  • en
  • el
el
  • en
  • el
el
  • en
  • el

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των αποστολών πραγματοποιούνται από συνεργαζόμενες αναγνωρισμένες εταιρείες ταχυμεταφορών.

• Οι παραδόσεις γίνονται κατά τη διάρκεια των εργασίμων ημερών, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών.

• Μέρες παράδοσης Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9:00 πμ - 5:00 μμ.

Δεσμευόμενοι από μέρους μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση των παραγγελιών σας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η ενδεχόμενη εμπλοκή αστάθμητων παραγόντων όπως απεργίες, θαλάσσιες κακοκαιρίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, λόγοι ανωτέρας βίας κλπ μπορεί να επιφέρουν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.

Αποστολή Εσωτερικού:

Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ, σε όλη την Ελλάδα.

Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται από 1 έως 7 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν.

Ειδικότερα:

Για παραδόσεις εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων χρειάζονται 1-2 μέρες, ενώ για απομακρυσμένες περιοχές (πχ νησιά, απομακρυσμένα χωριά) χρειάζονται 3-7 μέρες ανάλογα την περιοχή και την συχνότητα των δρομολογίων της εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή σας.

Αποστολή Εξωτερικού:

Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 120€.

Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 5 έως 15 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν.

Ειδικότερα:

Οι παραδόσεις και οι χρόνοι παράδοσης σε χώρες εξωτερικού αφορούν κυρίως παραδόσεις που γίνονται εντός των κυρίων πόλεων και γίνονται στην διεύθυνση παραλήπτη. Σε περιπτώσεις παραδόσεων σε εκτός πόλεων ή απομακρυσμένες περιοχές/προορισμούς χωρών εξωτερικού, και σε περιπτώσεις μη ύπαρξης ακριβούς διεύθυνσης δύναται να τροποποιηθεί ο χρόνος και ο τρόπος παράδοσης των αποστολών αυτών σύμφωνα με τα κριτήρια παραδόσεων των συνεργαζόμενων στην εκάστοτε χώρα εταιρειών ταχυμεταφοράς ή αντιπροσώπων τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: Τηλεφωνικά: 210-5059441 Ε-mail : info@7pm.gr

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση και να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ενημερώσετε την εταιρεία είτε με email στο info@7pm.gr, είτε ταχυδρομικώς με επιστολή, στο οποίο θα μας δηλώνετε με σαφήνεια ότι επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης πρέπει να στείλετε το email / επιστολή, πριν από τη λήξη της περιόδου υπαναχώρησης.

Τα επιστραφέντα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια της εταιρείας μας και τη συσκευασία τους. Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο πώλησης.

Αφού εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε με email για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής των χρημάτων σας. Εάν εγκριθείτε, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής.

Εάν δεν εγκριθείτε, το προϊόν θα σας επιστραφεί με δικά σας έξοδα.

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας θα πρέπει να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.

Μαρίνα Παναγιωτούλια

“7pm leather jewels”

Πρεβέζης 79

Ίλιον ΤΚ 13123

Αθήνα

Τα μεταφορικά έξοδα που προκύπτουν λόγο επιστροφής βαρύνουν εσάς. Επίσης, η εταιρία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημία υποστούν τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους και βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας δωρεάν στη διεύθυνση της εταιρείας μας, επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο πώλησης. Με την προϋπόθεση να στείλετε ενημερωτικό email στο info@7pm.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο (+30) 2105059441 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 πμ έως 5:00 μμ.

ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ:

• Δωροκάρτες

• Προϊόντα με έκπτωση ή σε προσφορά

• Ειδικές παραγγελίες (custom made)

 

Επιστροφές Ελαττωματικών Προϊόντων

Αντικαθιστούμε προϊόντα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας info@7pm.gr, περιγράφοντας λεπτομερώς το προϊόν και το ελάττωμά του και θα σας δώσουμε οδηγίες μέσω email για τις περαιτέρω ενέργειες.

Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων: Αφού εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε με email εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση (αν υφίσταται τέτοια περίπτωση).

Η επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα σας επιβεβαιώσαμε μέσω e-mail ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά.

Εάν δεν εγκριθείτε, το προϊόν θα σας επιστραφεί με δικά σας έξοδα. Για να επιστρέψετε το προϊόν σας θα πρέπει να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.

Μαρίνα Παναγιωτούλια “7pm leather jewels” Πρεβέζης 79 Ίλιον ΤΚ 13123 Αθήνα